Informatie voordat u bestelt


Bestellen en betalen bij Naboqu.

Als u van maandag tot en met vrijdag vòòr 15.30 uur uw bestelling plaatst, betaalt en wij hebben uw bedrag ontvangen dan verzenden wij uw order binnen maximaal 48 uur.

U kunt bij ons betalen met Ideal, PayPal en een Bankoverschrijving vooraf. Belgische klanten kunnen ook met Bancontact/Mister Cash, Belfius, KBC en Sofort Banking betalen.

Ons bankrekeningnummer is: NL77 INGB 0006 6514 76 t.n.v. Atelier Naboqu. De BIC code van de bank is: INGBNL2A.

Naboqu heeft een veilige internetverbinding.

Wat is SSL?

SSL wordt door miljoenen webwinkels en websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding zoals bij online aankopen, bij financiële transacties en/of bij het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

Webwinkels en websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Zo ziet u dit bijvoorbeeld op de inlogpagina van uw bank. Voor een SSL verbinding is een SSL Certificaat noodzakelijk.

SSL biedt vertrouwen

Een SSL Certificaat is bovendien erg belangrijk voor de identiteit van onze webwinkel. Als bezoeker en /of klant van de webwinkel geeft dit vertrouwen en weet u dat er veilig met uw persoonsgegevens wordt omgegaan. Door het certificaat weet u bovendien dat de gegevens alleen bij ons terecht zullen komen.

SSL en wetgeving

In de wet staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL Certificaat. Wij bezitten dus dit certificaat.

Wat betekent SSL

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De afkorting SSL wordt altijd gebruikt als het gaat om het beveiligen van de internetverbinding.