Bezorgen en afhalen


Bezorgen door PostNL, GLS en DHL.

Bijna alle artikelen zijn op voorraad, tenzij anders vermeld. Bestellingen die op maandag t/m vrijdag vòòr 15.30 uur bij ons binnenkomen en waarvan de betaling door ons is ontvangen, worden binnen maximaal 48 uur aan u verzonden.

De verzendkosten worden tijdens de bestelprocedure automatisch berekend op basis van het totaalgewicht, maximale afmeting van uw bestelling en op basis van onze keuze welke bestellingen zonder of met een track en trace code worden verzonden. Standaard berekenen wij per bestelling € 0,75 voor gemaakte administratie- en verpakkingskosten. Artikelen die niet door de brievenbus kunnen worden als pakket verzonden. Dat geldt ook voor brievenbuspost die wel door de brievenbus past maar op basis van het overschrijden van de bij PostNL toegestane maximale afmetingen voor brievenbuspost als pakketpost wordt beschouwd. Normale brievenbuspost verzenden wij via PostNL. Brievenbuspakjes en pakketten inclusief track en trace worden door ons via DHL en/of GLS naar u verzonden. Naar België en overige landen verzenden we al uw orders met een track en trace code.

Komt de totale waarde van uw bestelling (exclusief de verzendkosten) boven de € 50,00 dan wordt deze binnen Nederland gratis verzonden. Voor België is het bedrag voor gratis verzending € 75,00.

Afhalen

De webwinkel en de cursusruimte is aan huis. Daarom kennen wij geen reguliere openingstijden. Wilt u een keer langskomen of uw bestelling afhalen dan bent u van harte welkom, maar bel of mail eerst even om hiervoor een afspraak te maken. Ons adres is: Eikenhage 7 te Stadskanaal. Bij het afhalen van uw bestelling worden uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.