Bezorgen en afhalen


Bezorgen door DHL en GLS.

Bijna alle artikelen zijn op voorraad, tenzij anders vermeld. Bestellingen die op maandag t/m vrijdag vòòr 15.30 uur bij ons binnenkomen en waarvan de betaling door ons is ontvangen, worden binnen maximaal 48 uur aan u verzonden.

Al onze bestellingen worden met een track en trace code aan u verzonden. Artikelen die niet door de brievenbus kunnen, worden als pakket verzonden. Standaard berekenen wij per bestelling € 0,75 voor gemaakte administratie- en verpakkingskosten.

Komt de totale waarde van uw bestelling (exclusief de verzendkosten) boven de € 50,00 dan wordt deze binnen Nederland gratis verzonden. Voor België is het bedrag voor gratis verzending € 75,00.

Afhalen

De webwinkel is aan huis. Daarom kennen wij geen reguliere openingstijden. Wilt u een keer langskomen of uw bestelling afhalen dan bent u van harte welkom, maar bel of mail eerst even om hiervoor een afspraak te maken. Ons adres is: Eikenhage 7 te Stadskanaal. Bij het afhalen van uw bestelling worden uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.