Bezorgen en afhalen


Bezorgen door PostNL en GLS.

Bijna alle artikelen zijn op voorraad, tenzij anders vermeld. Bestellingen die op maandag t/m vrijdag vòòr 16.00 uur bij ons binnenkomen en waarvan de betaling door ons is ontvangen, worden nog diezelfde dag aan u verzonden.

De verzendkosten worden tijdens de bestelprocedure automatisch berekend op basis van het totaalgewicht en de maximale afmeting van uw bestelling. Wij hanteren voor de verzending de tarieven van PostNL. Standaard berekenen wij per bestelling € 0,50 voor gemaakte administratie- en verpakkingskosten. Artikelen die niet door de brievenbus kunnen worden als pakket verzonden. Dat geldt ook voor brievenbuspost die wel door de brievenbus past maar op basis van het overschrijden van de bij PostNL toegestane maximale afmetingen voor brievenbuspost als pakketpost wordt beschouwd. Pakketten die buiten de maximaal toegestane afmetingen voor PostNL pakketten vallen verzenden wij met vervoersbedrijf GLS.

Komt de totale waarde van uw bestelling (exclusief de verzendkosten) boven de € 50,00 dan wordt deze binnen Nederland gratis verzonden. Buiten Nederland is het bedrag voor gratis verzending € 75,00.

Afhalen

De webwinkel en de cursusruimte is aan huis. Daarom kennen wij geen reguliere openingstijden. Wilt u een keer langskomen of uw bestelling afhalen dan bent u van harte welkom, maar bel of mail eerst even om hiervoor een afspraak te maken. Bij het afhalen van uw bestelling worden uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.