Gastenboek


12-06-2017, 11:49

Naboqu is overgestapt naar een nieuw klantbeoordelingssysteem van Webwinkelkeur. U kunt de beoordelingen onderaan de homepage vinden. Hier kunt u ook uw beoordeling geven.

- Ineke Bieze

17-03-2017, 14:51

Fijne webshop! Gisteren besteld, vandaag binnen! Goede service!

- José de Bruijn

28-02-2017, 17:46

Wat een fijne webshop! Service en snelheid van versturen is perfect! De bestelde artikelen waren goed ingepakt. Het kleine visitekaartje met een persoonlijke groet waardeer ik. Aanrader!

- Annemarieke

18-01-2017, 09:59

Super blij met het patroontje van nimuë, vorige keer het roodborstje besteld en nu ook het koolmeesje. Ze zijn zo leuk!
Dank je wel voor de snelle levering, ik heb 'm keurig netjes ontvangen gisteren.
Groetjes Karin.

- Karin

10-12-2016, 16:51

Naboqu is overgestapt naar een nieuw klantbeoordelingssysteem van Webwinkelkeur. U kunt de beoordelingen onderaan de homepage vinden. Hier kunt u ook uw beoordeling geven.

- Ineke Bieze

02-12-2016, 14:10

02-11-2016

Zo'n kleinigheidje bestelde ik gisteren dat ik het bijna niet durfde
(een draaddoorhaler). Maar hij was er vandaag al en ik ben er blij mee.
Bedankt!
Brechtje

- B.L. den Blaauwen - Buurma

08-09-2016, 14:11

Hallo Ineke zocht naar nietjes voor de microstick en zag ze bij jou besteld en vlug gekregen Hartelijk bedankt
groetjes henny

- Henny

06-02-2016, 16:31

Naboqu is overgestapt naar een nieuw klantbeoordelingssysteem van Webwinkelkeur. U kunt de beoordelingen onderaan de homepage vinden.

- Ineke Bieze

05-01-2016, 16:12

Hoihoi Ineke,
Ondanks de gladheid bij jullie toch mijn pakje gisteren gepost en dat heb ik vanmorgen netjes ontvangen. Weer perfect verpakt. Toppie hoor.
Groetjes,
Marian

- Marian

23-12-2015, 18:09

Bedankt voor de snelle service.

- Geesje

19-12-2015, 12:37

Bedankt voor de snelle levering van mijn borduurpakket. Kan ik er nu tijdens de kerstvakantie aan beginnen.

- Janneke

04-12-2015, 06:52

Bedankt voor de snelle en accurate levering. Eergisteren besteld, gisteren binnen.. Zal uw webside doorgeven aan mijn quiltvriendinnen. Toppie!!!!
met vr. groet
Margitta

- Margitta

01-12-2015, 15:15

Vanmiddag mijn bestelling ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.
Hartelijke groet.

- Gerrie

11-11-2015, 13:19

ik heb mijn pakje gisteren binnen gehad en ik ben er erg blij mee. Bedankt voor de snelle levering en tot de volgende keer

- crista

27-10-2015, 22:14

Ik de spulletjes in goede orde ontvangen.
Ben er blij mee dank u wel.
Vriendelijke groeten Ria

- Ria

27-10-2015, 19:21

Vanmiddag kwam ik van mijn werk en mijn bestelling lag al weer in de brievenbus. Bedankt voor de snelle levering. Tot een volgende keer.

- Annemarie

13-10-2015, 20:34

Ik heb vandaag mijn pakje in goede staat ontvangen, heel erg bedankt voor de snelle verzending..

Yvonne

- 13-10-2015

30-09-2015, 12:11

30-10 2015

Mijn sokkenwol goed verpakt en in goede orde ontvangen.
met dank, Douwe

- D. Tigchelaar

30-09-2015, 08:10

Bedankt voor de snelle verzending van mijn pakketje!

- Lies

29-09-2015, 20:17

29-09-2015

super snel .super verzorgd super communicatie

Magda

- Magda

04-09-2015, 23:04

Hallo Ineke,
het pakketje is keurig aangekomen vandaag.
Dank.

- Marga

19-08-2015, 18:45

bestelling heel snel ontvangen ,netjes verpakt

- Marijke kleefman-Sandee

15-08-2015, 14:11

Vandaag de bestelling ontvangen, goede communicatie en netjes verzorgd, bedankt.

- Ans van Lunenburg

12-08-2015, 11:01

Keurig ingepakt en verzorgde bestelling ontvangen!

DJvanHoek

- DJvanHoek

06-08-2015, 14:05

Hartelijk dank voor het snel leveren van de bestelde breivisjes! Kan nu eindelijk zonder stress de mooiste kleuren inbreien!!!!!

- Yvonne Snaterse

04-08-2015, 15:17

Hartelijk dank voor de bestelling. Is heel vlot gegaan. En ik vind het borduurpakket supermooi.

- Ria

28-07-2015, 13:39

Echt een snelle levering.
Vorselaar Belgie




- salien

16-07-2015, 14:18

Hartelijk dank weer voor de snelle service.
Tot een volgende bestelling.

- I. Plandsoen-Bakker

15-07-2015, 19:03

Gisteren bestel en vandaag mijn bestelling al binnen. Bedankt voor de snelle levering en service. Ik kom zeker weer bij u terug.

- Carolien

23-06-2015, 19:20

Hele snelle en nette service ben er erg blij mee!

- Angela

16-06-2015, 16:37

Maandag mijn bestelling ontvang. Ik vind leuk en de kleuren is heel mooie
Chat'Patch

- Chatpatch

16-06-2015, 15:37

Vandaag mijn bestelling ontvangen.Snel en goed verzorgd.Dus ik kan met pikken beginnen.Bedankt.

Jacqueline

- J.E.C.Bruin -Nooijen

10-06-2015, 12:05

gisteren mijn bestelling ontvangen, ziet er leuk en verzorgd uit.

Joke

- joke groot

09-06-2015, 20:17

Vandaag mijn bestelling in goede orde ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jeanine

19-05-2015, 14:41

Zondagmiddag de bestelling gedaan en dinsdagochtend lag het al in de brievenbus zodat ik weer verder kan. Hartelijk dank en ik zal in de toekomst weer gebruik. maken van jullie webwinkel.

- Joke

11-05-2015, 09:41

Fijne service. De winkel had een bepaald artikel niet en het werd zonder problemen voor mij besteld. Alles was netjes en mooi verpakt en vriendelijke behandeling.
Aanrader, kom zeker weer terug in de toekomst.

- Désirée

03-05-2015, 10:56

Vrijdagmiddag mijn stoffen besteld en zaterdag het pakje al ontvangen.
Geweldig.
Hartelijk dank voor deze prima service en ook voor het bijgesloten presentje, heel erg leuk.

- AvD

01-05-2015, 15:34

Zoals altijd supersnel en netjes afgehandeld en bedankt voor het leuke presentje omdat ik bij de eerste 50 bestellers was.

- Monique

25-04-2015, 16:10

Vandaag lag mijn bestelling al in de bus; wat een supersnelle service! Dank je wel Ineke!

- Lot

21-04-2015, 19:29

Ontzettend mooie stoffen ontvangen vandaag en voel doen geheel aan mijn verwachting. Snelle levering en prima afhandeling.

- muriel

17-04-2015, 14:31

Hai Ineke,
Ik heb mijn bestelling al ontvangen! Heel er bedankt voor de Supersnelle levering en het goede advies. Tot de volgende keer, hartelijke groeten.
Monique

- Monique

16-04-2015, 16:46

Hallo Ineke,
Ik heb het pakje ontvangen. Wat een leuke serie om te appliqueren!
Ik ga eerst deze proberen te maken en wellicht nog eenuit deze serie.
Hartelijk dank nog voor de snelle levering.
Groeten uit Zeeland.

- Karin

02-04-2015, 17:11

Ik was wanhopig omdat ik te weinig stof had voor mijn quilt. Uiteindelijk stof gevonden bij Atelier Naboqu, De aflevering was razendsnel, mijn dank hiervoor. Yvonne

- Yvonne van Nierop

01-04-2015, 17:04

Beste mensen,

Ik heb mijn bestelling vandaag 1 april thuis ontvangen. Ik werd keurig door e-mail geïnformeerd en op het hoogte gehouden wat jullie aan het doen zijn. Ik ben heel tevreden.

Met vriendelijke groet,
Maryam

- Maryam

31-03-2015, 18:49

Dank, voor de super snelle goede service,super!

- Joke Leijenaar

19-03-2015, 16:29

Hartelijk dank voor de hulp bij het bestellen en de snelle afhandeling.

- A.M.

17-03-2015, 15:55

Dank je voor de snelle bezorging. En vond de verpakking erg origineel.
gr Ilse

- Ilse Smits

14-03-2015, 12:01

Twee leuke hardanger geurzakpakketjes gekocht. Ik had ze al heel snel in huis, bedankt !

- Mirjam

06-03-2015, 16:05

Bedankt voor de snelle en correcte levering, gr. A.

- Aagje

20-02-2015, 18:23

Dank jullie wel voor de snelle levering en zorgvuldige verpakking.
De breikhaak is netjes binnengekomen vandaag.

- Ruud

11-02-2015, 10:17

Gisterenmiddag mijn quiltring ontvangen.prima

- F.de Brouwer

10-02-2015, 13:48

vanmorgen mijn bestelling ontvangen,was keurig verzorgd en snelle levering,hartelijk dank,tot een volgende keer,m vr gr JGv d Slijk-deHaan.

- JG van der Slijk-deHaan

08-02-2015, 13:41

bedankt voor de super snelle bezorging en dat ik zelfs op zondag vriendelijk te woord ben gestaan toen er bij mij iets niet goed ging nogmaals vriendelijk bedankt m.v.g.marijke

- marijke valkenburgh

05-02-2015, 20:29

Bedankt voor de super snelle levering.

- J.Leijenaar

31-01-2015, 15:24

Had even wat nodig, gisteren besteld, vandaag in huis. Supersnel geleverd, keurig en goed verpakt. Echt aan te bevelen!

- Jan

22-01-2015, 11:19

:Bedankt voor de snelle afhandeling van mijn bestelling.
Ik vind het een leuke site en bestel in de toekomst zeker nog wel het een of ander.

- Gerda Vermeer.

19-01-2015, 08:43

Hartelijk bedankt voor de snelle levering van de vingerhoeden en naalden. Uw website was de eerste waar ik de appliqueernaalden nr. 9 heb gevonden. De bijgeleverde tas was een heel erg leuke verrassing. Veel succes gewenst en hartelijke groeten, Nellie

- Nellie

15-01-2015, 19:08

Een website om op te slaan onder favorieten. Snelle levering, goed contact over status bestelling.
Ik ben enthousiast..

- Athena-Carlita

12-01-2015, 19:37

Het patroon van de twee fazanten is prachtig. Alleen jammer dat er geen nederlandse handleiding bij zit.
Maar gelukkig kent mijn buurman engels, dus hij gaaat het voor mij vertalen.

Groetjes,
Thea

- T.J.C. Schlebaum

11-01-2015, 17:59

Ik ben verrast door de leuke webshop.Ik zocht op "zuivere bijenwas"voor het maken van knoopsgaten en kwam zo bij Atelier Naboque terecht. Leuk om op te snuffelen. Ik ben vooral benieuwd naar bijzondere fournituren dus zal ik regelmatig de website gaan bezoeken. Heel veel succes ermee. Het is leuk om enthousiaste ondernemers te ontmoeten. vriendelijke groet Margriet Sistermans

- Margriet Sistermans

08-01-2015, 12:05

Dank je wel voor de snelle levering! Mvg. D.S.

- Diana Stuart

07-01-2015, 08:26

Hoihoi,

Weer lekker snel de bestelling binnen en wat een leuk cadeautje zat er bij, prachtige tas, die hangt nu nog even te pronken aan een stoel in de keuken. Dank je wel.
Groetjes,
Marian

- Marian

31-12-2014, 17:50

Bedankt voor de vlotte levering.
En een voorspoedig 2015 toegewenst.

- Alie

28-11-2014, 12:39

Gistermiddag besteld, vanochtend al in huis! Hartelijk dank,ook voor de razendsnelle verzending!!

- Danielle

26-11-2014, 06:24

Halllo Ineke,
Bedankt voor de snelle en vooral verzorgde verzending van mijn bestelling. Zo'n dankkaartje voelt toch altijd bijzonder.
Zonnige groet, Nicolè van Winden

- Nicolè van Winden

22-11-2014, 11:05

Heel hartelijk bedankt voor de levering ,super snel.kan ik niet eens voor reizen om het te halen in de winkel.

- Nely Schols vd Weijden

21-11-2014, 17:42

Hallo
bedankt voor de snelle levering van de breivisje nu kan ik aan de slag met mijn project wat ik wil maken

- renate kerren

05-11-2014, 12:44

Fijn dat het pakje zo snel is bezorgd. Ik kijk er naar uit om te gaan beginnen!

- Roelie Duyvendak

29-10-2014, 10:38

Dag Ineke
Maandag besteld en vanmorgen had ik het pakketje al weer in huis. Iedere keer weer een snelle en accurate levering. Bedankt en tot de volgende keer.

- Annemarie

18-10-2014, 23:10

hallo ineke ik heb het pakje ontvangen. groetjes anneke

- anneke schuphof

16-10-2014, 23:42

Hartelijk dank voor wederom snelle levering van mijn bestelling.

- Ina Bakker

16-10-2014, 12:03

Snelle levering en mooie artikelen
Ben er blij mee!

- inge

15-10-2014, 15:28

wat een snelle service! hartelijk dank hiervoor.tot volgende bestelling

- Mia Aalberts

14-10-2014, 17:35

Hoi Ineke,
Vandaag weer m'n bestelling keurig binnen gekregen. Bedankt en tot de volgende keer.

- Annemarie

07-10-2014, 12:19

Donderdagavond besteld, op zondagmiddag in de bus.Zo snel dat ik zondagavond nog moest aanpoten om de groeimeter van Forever Friends af te krijgen, zodat ik gelijk met het keurig bezorgde Best Friends kon beginnen !!!!!

- Loes Jacobs

23-09-2014, 11:01

Hartelijk dank voor de snelle bestelling alles in orde heb gelijk zin om te beginnen.Groetjes Lenie

- LCM van der Meijde

22-08-2014, 15:21

Dank u voor de levering alles wat bestelt heb is goed

- joke

22-08-2014, 15:05

Woensdagavond tegen 23 uur mijn quiltlapje besteld en vrijdagmiddag al in huis. Keurig verpakt. Hartelijk dank voor de zeer snelle levering.

- Joke Hutjes

14-08-2014, 16:53

Net mijn quiltpakketje ontvangen. Snelle en keurige afhandeling van mijn bestelling. Voor herhaling vatbaar!

- Marjan Verhoeven

09-08-2014, 15:01

Bedankt voor de snelle levering van mijn quiltpatroon!

- Simone

07-08-2014, 09:00

Zeer tevreden over de artikelen die ik prima verzorgd thuisbezorgd heb gekregen. Schattige attentie was zelfs nog toegevoegd, kortom zeker voor herhaling vatbaar.

- Ria Moolenaar

31-07-2014, 12:00

wat moet ik zeggen ? maandag besteld, en woensdag avond bij thuiskomst een net pakketje in de bus, met mijn bestelling en een vriendelijk kaartje TOP !!!!!!!(l een adres om te onthouden !!!!! dank je, ineke

- lia van de wijngaaard

19-07-2014, 20:08

Reuze bedankt voor de erg snelle en keurige levering van mijn borduurwerk. Helemaal top!

- wil

18-07-2014, 10:23

Super, snelle levering en netjes verpakt. Aanrader!

- D. Barhorst-Weller

16-07-2014, 19:19

De quiltring vandaag al gekregen zeer tevreden ben er blij mee.
Het was een snelle levering

- Truus Topolski

09-07-2014, 15:38

Mijn kattenstofje is vandaag al binnen! Hij is nog leuker dan op het plaatje. Pakketje is keurig verzorgd en snel aangekomen.
Ik zal zeker nog eens komen shoppen

- Juf Paula

05-07-2014, 13:00

Hartelijke dank voor de vlugge service , jullie website staat bij mijn favorieten.
Nog een prettig weekend .Lieve

- Van Hecke

04-07-2014, 13:16

Snelle en keurige levering.
Helmaal Top.
Bedankt.

- Marianne de Wit

24-06-2014, 20:54

Hallo Ineke,
Mijn bestelling vanmorgen ontvangen, keurig verpakt en verzorgd. Dank je wel voor het terugstorten van teveel betaalde verzendkosten. Ik had niet gezien dat ik teveel had betaald.
Groetjes en tot de volgende bestelling.
Marian

- Marian

18-06-2014, 09:04

Bedankt voor de snelle en correcte levering van mijn pakje en erg leuk de persoonlijke note op t visitekaartje

- Linda Wijnbelt

06-06-2014, 14:33

vandaag de malletjes al binnen. dank je wel voor de nette en snelle afhandeling.
goed weekend en wellicht tot een volgend keer.

- Carla Vreeswijk

30-05-2014, 16:12

Helemaal blij met mijn borduurpakket.
Gelukkig had u nog de wintersampler van janlynn
Kan ze nu alle 4 gaan maken :-)
Nog bedankt voor de snelle nette levering

- Patricia Treffers

17-05-2014, 22:06

HET stofpakketje is vandaag bezorgd hele mooie stofjes bedankt groetjes Elly Huisman

- Elly Huisman

15-05-2014, 19:32

Ik heb de quiltring vanmiddag ontvangen.Hele snelle levering

- wilma lubbersen

14-05-2014, 09:33

Zondag mijn borduurpakket besteld en dinsdag al ontvangen. Super snelle levering, top. Kan ik aan de slag
Bedankt

- Betsy

06-05-2014, 17:31

: blij met mijn pakketje. Het voelt elke keer als een cadeautje. En zo vlot:gisterenmiddag berichtje dat het opgestuurd was en vandaag al hier.

- Ann

18-04-2014, 14:16

De bestelde pakketjes ontvangen.
Ziet er netjes verzorgd uit.
Tot een volgende keer.

- Karin

16-04-2014, 13:10

Hallo Ineke,
Weer supersnel m'n bestelling in huis. Zoals gewoonlijk weer netjes en verzorgd verpakt. En natuurlijk hartelijk dank voor het cadeautje, komt prima van pas.
Groetjes,
Marian

- Marian

03-04-2014, 20:30

Al twee keer een borduurpaket besteld
snelle levering en zeer verzorgd.

- elly rietveld

28-03-2014, 12:44

Gisteren besteld vandaag ontvangen. Fantastisch. Dankuwel voor de goede en snelle service

Willy Maes

- Willy Maes

14-03-2014, 19:28

Hoihoi,


Gisteren m'n bestelling in de bus gekregen, zoals gewoonlijk weer prima in orde. Fijn weekend
Marian

- Marian

28-02-2014, 18:20

Vanmiddag mijn bestelling binnengekregen, weer netjes ingepakt en verzorgd, ook lekker snel weer.
Dank je wel daarvoor.
Groetjes,
Marian

- Marian

25-02-2014, 17:51

eergisteren mijn bestelling geplaatst en nu al binnen .Dank hier voor.Was ook keurig ingepakt .

- Marijke

20-02-2014, 14:35

zojuist het pakje in goede staat ontvangen. bedankt van een nieuwe klant.

- lilian

18-02-2014, 16:35

Vandaag mijn pakje in goede staat ontvangen ga gauw aan de slag.Hartelijk dank.
Groetjes lenie

- lenie

08-02-2014, 21:50

Hallo. Vandaag keurig mijn pakje ontvangen. Zal wel moeilijk worden. Ik was in de veronderstelling dat de stof voorgeknipt zou zijn. Mijn fout. Maar we komen er wel uit. Nog een fijne zondag.Groetjes, Betty

- Betty de Brijn

08-02-2014, 12:31

Donderdag mijn quiltring besteld en zaterdagochtend ontvangen. Mijn dank ervoor. Ook de prijzen zijn prettig.
Leonie

- Leonie

29-01-2014, 19:05

Vandaag mijn bestelling al weer ontvangen. Wederom supersnel. Tot een volgende keer.
Groetjes, Nathalie

- Nathalie

18-01-2014, 15:11

hallo Ineke

wederom zeer tevreden over de levering en antwoord op mijn mailtje.

bedankt, groetjes Gerda

- Gerda Hulshof

18-01-2014, 11:42

Hoi Ineke.
Vandaag heb ik mijn pakketje met quiltnaalden en markeerpennen ontvangen. Bedankt voor de snelle service en de goede verpakking. Ik kom zeker bij je terug.

- Germaine

09-01-2014, 17:04

Bedankt voor de goede service,
het is een mooi borduurpakket en
ik ga snel aan de slag.
Ga zeker weer wat bestellen.

- Grietje

28-12-2013, 18:18

De bestelling is keurig vandaag aangekomen. Bedankt voor de vlotte afhandeling. Met vriendelijke groet,

Marjo

- Marjo

19-12-2013, 23:04

het pakketje is goed aam gekomen. bedankt voor de snelle service.
groeten, Gerrie

- Gerrie

19-12-2013, 16:02

Bedankt voor de snelle service. IUk heb nog mooi voor de kerst mijn cadeautje in huis. Top.(Y)

- Nathalie

16-12-2013, 08:22

Malletjes zijn binnen, lekker snel. Ben gelijk aan de slag gegaan met mijn volgende kerstballetje. Heerlijk, dank je wel!

- Karinda

13-12-2013, 17:49

Vandaag mijn 3 nieuwe quiltringen binnen gekregen. Bedankt voor de goede en snelle service. En nog bedankt voor uw deskundige beantwoording van mijn vraag. Ik kom zeker terug. Groeten van Marieke

- Marieke van Dullfen

13-12-2013, 17:48

Vanmiddag de quiltringen ontvangen.Bedankt voor de snelle service.
hartelijke groet, Gerrie

- Gerrie

29-11-2013, 18:44

Ik heb bij U kaaslinnen gekocht en doe nu met 4 dames Perzisch ajour. Het materiaal is prima!
Lenie.

- Lenie Keessen

25-11-2013, 13:11

Hoi Ineke
Bedankt voor de uitleg en de snelle verzending. Zaterdag had ik mijn pakketje al in huis. Tot een volgende keer.

- Maria

13-11-2013, 18:57

Vandaag de quiltring ontvangen. Bedankt voor de super snelle levering.

- Jeannette hoving

13-11-2013, 10:58

Gisteren heb ik de knoopsterren in goede orde ontvangen. Bedankt voor de snelle verzending.

- Jan Peeters

13-11-2013, 10:57

Bedankt voor de supersnelle verzending. Maandag had ik het borduurpakket besteld en dinsdag heb ik het al met de post ontvangen.

- Jeanine

23-10-2013, 15:53

Als startend quiltster heb ik eerst maar eens bij Atelier Naboqu informatie ingewonnen. Eigenaresse Ineke heeft mij geduldig en zeer deskundig geholpen om een goede keuze voor een quiltpakket te kunnen maken. Na betaling had ik mijn bestelling binnen 24 uur in huis. Dank voor de uitstekende service en de snelle afhandeling van mijn bestelling. Ik kom zeker bij je terug.

- Graziella van der Schaag

13-10-2013, 13:12

Gisteren mijn borduurpakket in goede orde ontvangen. Vandaag maar direct beginnen met borduren. Bedankt voor de snelle levering.

- Nathalie

07-10-2013, 14:24

Het door mij bestelde is goed en vooral snel aangekomen, mijn dank hiervoor.

- M. van der Heijden

05-10-2013, 15:48

Hallo, ik heb zojuist 'n bestelling geplaatst: 131005-150807-2810 en nu zie ik dat mijn e-mail adres er niet volledig opstaat, kunt U dit aanpassen?
Ik heb het bedrag inmiddels overgemaakt.
Vriendelijke groet

- Mariet van der Heijden

02-10-2013, 19:10

Vielen Dank für die schnelle Lieferung und unkomplizierte Abwicklung. Ich bin sehr zufrieden gewesen und werde jederzeit wieder bei Ihnen einkaufen.

- Isabel Holz

02-10-2013, 15:30

Het was erg plezierig winkelen hier en mijn pakje is bliksemsnel bezorgd. Geweldig! Dank je wel en tot ziens, Marcella

- Marcella

25-09-2013, 16:08

deze keer ook weer een hele snelle service.bedankt en tot de volgende bestelling.

Gerda

- Gerda Hulshof

17-09-2013, 15:25

Dank jullie wel voor de snelle afhandeling van mijn bestelling ook het antwoord op mijn vraag was snel gegeven .

- Adri

04-09-2013, 14:35

Pakketje snel en in goede orde ontvangen

Bedankt!

- Bianca

03-09-2013, 18:18

Pakket in goede orde ontvangen.
Draai snijmat is een uitkomst,
werkt super bij bv embossing.
Contact prettig en keurige
afhandeling.
mvg Jo

- jo berkhoff

27-08-2013, 13:20

Geweldige goede service weer, goed verpakt en snel verzonden. En dan ook nog zo´n mooi lapje als dank erbij. Helemaal weer top.
Dank je wel.

- Marian

23-08-2013, 16:57

Wat keurige en snelle verzending. Complimenten hiervoor!!!!!!

- Patricia

21-08-2013, 11:04

Vanmorgen kwam mijn bestelling al weer binnen. Hartelijk dank voor de snelle levering. Ik kan weer verder met mijn project. Tot een volgende keer.
Groetjes,Annemarie

- Annemarie Jansen

02-08-2013, 18:24

De bestelling, gisteren gedaan, is vandaag al aangekomen. Prettig dat het zo snel is gegaan.
Marina.

- Marina Brito de Campos

31-07-2013, 13:07

Ineke, bedankt voor de snelle levering, ik ben er blij mee!!

Groeten, Mariëtte

- Mariëtte

31-07-2013, 07:52

Ook mijn bestelling is snel en netjes afgeleverd.
Dank hiervoor

- Prijnie Plaisier

30-07-2013, 22:29

Hallo Ineke

Zondagavond laat een borduurpakket besteld en betaald en vandaag( dinsdag ) al ontvangen.geweldig goede service.mijn volgende pakket bestel ik zeker weer hier.

Groet, Gerda

- Gerda Hulshof

27-07-2013, 22:49

Beste Ineke,

De ringen zijn net met de post aan gekomen en in goede staat. Heel prettig zo vlug als dit gegaan is. Heel hartelijk dank. Ik zal de goede service en snelle afhandeling zeker door geven !
Met vriendelijke groeten
Mariette

- Mariette

23-07-2013, 11:09

Hallo Ineke,

Hartelijk dank voor de snelle levering van het borduurpakket dat ik bij je had besteld. Ook bedankt voor je goede uitleg. Daar kan ik wat mee. Ik kom vast en zeker bij je terug.

Groetjes,

Sharda

- Sharda van Geeling

10-07-2013, 10:53

Goedemorgen,
Zojuist het bestelde ontvangen.
Bedankt voor de zeer goede service en snelle levering!
Met vriendelijke groeten,
Karin

- Karin

05-07-2013, 14:38

hallo
Mijn bestelling al binnen
heel snelle service
bedankt
lucie van dixhoorn

- lucie van dixhoorn

04-07-2013, 10:17

Alles prima geregeld. Voor herhaling vatbaar.

- Marlies Renniers

02-07-2013, 18:45

De bestelling werd zeer snel geleverd. Werd ook zeer goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
Top. Succes
Joke Bouthoorn

- J.A Bouthoorn

26-06-2013, 16:26

Dank voor adequate levering breitas en breinaaldenhoes, en voor vriendelijk communicatie!

- Maarten

21-06-2013, 10:54

Hallo Ineke,

Nog bedankt voor het op snelle en deskundige wijze beantwoorden van mijn vraag. Mijn bestelling is inmiddels ook al binnen. Snel en goed verpakt. Dank voor de goede service en zeker tot een volgende keer.

- Rowiena van Heegewijk

18-06-2013, 23:07

hallo Ineke,

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Hartelijk dank voor de zorgvuldige en snelle toezending.
vr,groet
Ina Bakker

- I. Bakker

15-06-2013, 21:37

Hallo Ineke,

Heerlijk, zo'n supersnelle levering van de bestelling en iedere keer weer opnieuw. Dank je wel daarvoor.

Groetjes,
Marian

- Marian

10-06-2013, 20:07

Bedankt voor de super snelle levering van het transparante lockgaren. Nu is mijn vraag of het netje er tijdens het locken om moet blijven zitten? Zonder gaat het garen nl. constant uit de geleiders. Bedankt alvast voor een reactie.

- Rita Horn

01-06-2013, 15:32

Beste Ineke,
Vandaag de bestelling al ontvangen, terwijl ik die gistermorgen heb geplaatst. Geweldig bedankt voor deze snelle superservice. Ik ga gauw aan de slag.

- Addy

24-05-2013, 13:44

Ik kreeg net mijn bestelling binnen, zoals gewoonlijk weer supersnel. Dank je wel daarvoor en natuurlijk ook voor de kleine attentie die ik erbij mocht vinden.
Groetjes en tot de volgende keer,
Marian

- Marian

22-05-2013, 16:07

Ik was op zoek naar Clover bloemenmakers en pom-pom makers. In de webwinkel van Atelier Naboqu vond ik wat ik zocht. Ik heb ze 's-morgens besteld en betaald en de volgende dag had ik mijn zending al binnen. Supersnel en goed verpakt. Prima en voor herhaling vatbaar.

- Bijntje van Dongen

15-05-2013, 18:00

Hartelijk dank voor de snelle levering.Dit is voor herhaling vatbaar.

- Fr.Boon

12-05-2013, 19:39

Complimenten over de zeer snelle
levering, keurig verpakt.
Goed om te onthouden.
Met vriendelijke groet.

- Gerda van Ingen

04-05-2013, 18:33

Hoi Ineke,
Vandaag heb ik weer mijn bestelling van je ontvangen. Wederom goed verzorgd en snel geleverd. Dank je en tot de volgende keer.
Groetjes,
Marian van der Beek

- Marian

01-05-2013, 23:17

Hoi Ineke, Bedankt voor weer een snelle levering van mijn spulletjes. Tot een volgende keer. Groetjes, Erica

- Erica van Triest

01-05-2013, 22:44

Hallo, ik was op zoek naar applicaties van kant. Die heb ik op deze webshop gevonden en direct besteld. Na betaling was mijn bestelling de volgende dag al binnen. Bedankt voor de snelle service.

- Tiny van Overes

19-04-2013, 23:25

Hoi Ineke,
Bedankt voor je advies bij de bestelling. Woensdag besteld en vandaag ontvangen. Ik ben er erg blij mee en kom zeker weer bij je terug.
Groetjes, Esther

- Esther Groen

04-04-2013, 19:23

was nog vergeten dat ook de stofjes de moeite waard zijn.
Het is geschikt voor quilten, voor patchwork, of om er leuke kussenovertrekken van maken.
Ook hier zijn de stoffen zo rond de 3.50 euro heb je al een lap van 1,40 bij 50.
Ik wilde dit nog graag even aan andere lezers op attenderen.

- ettien

03-04-2013, 20:17


In de uitverkoop vond ik een heel snoezig vogeltje. De 5 * is door iedereen te maken, snel een cadeautje maken en weggeven voor maar 7.50. Ik zag ook leuke spelden baboeska's nog geen 5 euro. op = op.Ga gelijk kopen voor het weg is.

- Ettien Karsten

03-04-2013, 10:42

Beste Ineke, Ik vond de borduurringen gisteren al in mijn brievenbus! Wat ontzettend snel. Bedankt. Met vriendelijke groet, Anne

- Anne

28-03-2013, 21:02

Hi Ineke,ik wil je bedanken voor de snelle afhandeling.
Tot de volgende bestelling.
m.v.g.R.Inostroza

- Ricardo

27-03-2013, 18:30

Hoi Ineke
Vanmiddag heb ik de bestelling binnen gekregen. Ziet er allemaal weer prima uit. Dank je.

- Jessica

11-03-2013, 12:46

Hallo Ineke
Bedankt voor de snelle levering.
Zaterdag avond besteld nu al in huis.
Ik ben er heel blij mee kan weer voor uit.
Tot de volgende keer.
Groetjes Truus.

- Truus

06-03-2013, 18:27

Hallo Ineke

Ik heb vandaag het zoommaatje ontvangen en ben er blij mee.
Complimenten voor de nette verzendwijze met een leuk visitekaartje!
Succes met je webwinkel en wellicht nog eens tot een volgende keer.

Vriendelijke groeten
Joyce

- Joyce

02-03-2013, 16:03

Hallo Ineke.

Heb donderdagavond wat bij je besteld en vandaag (zaterdag) al ontvangen. Sneller kan het haast niet. Klasse. Bedankt, Ria de Graaf.

- Ria de Graaf

28-02-2013, 17:18

De bestelling is toegekomen, hartelijk dank voor de snelle en vriendelijke service!
Marleen C.

- Marleen Coudenys

28-02-2013, 13:06

Hoi Ineke,
Vandaag heb ik mijn bestelling al binnen gekregen. Lekker snel. Ik ga het weekend direct beginnen. Tot een volgende keer.

- Henny

22-02-2013, 19:32

Hallo Ineke,
De quiltringen voor mijn vriendin en mij heb ik in goede orde ontvangen. Dank voor de snelle levering.
Groetjes Ria

- Ria

21-02-2013, 19:28

Hallo Ineke,

Bestelling is goed ontvangen. Heel zorgzaam verpakt.

Vriendelijk bedankt vanuit Belgie

- Rita

20-02-2013, 16:28

Alles is goed aan gekomen.
Bedankt

- Jannie

16-02-2013, 10:47

Afgelopen donderdag een tassenmal van het merk Clover gekocht. Vandaag al bij ons afgeleverd. Goede service en snelle levering. Compliment en ik kom vast weer eens terug.

- Birgit

16-02-2013, 10:43

Woensdag had ik een aantal mooie fat quarters uitgezocht. Zojuist kwamen ze al binnen met de post. Kan ik het weekend mooi beginnen met mijn projectje.

- Jeanine

07-02-2013, 19:20

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al in de brievenbus. Supersnel. Bedankt en tot een volgende bestelling.

- Janny

31-01-2013, 15:11

ik heb woensdagmorgen de bestelling gedaan en vandaag(donderdag)in huis!heel hartelijk bedankt voor de super snelle service.sucses verder!

- herma

30-01-2013, 21:53

Vrijdagmiddag besteld en dinsdagmiddag via de Post ontvangen, alles keurig in orde

- Monique

22-01-2013, 20:17

door een foutje op de site te weinig stof ontvangen voor mijn project. gelukkig snel tot een geschikte oplossing gekomen en het pakket nogmaals besteld. Beide keren snelle levering en goede service, bedankt!

- HT

21-01-2013, 18:40

Zaterdag m'n bestelling ontvangen, netjes en snel geleverd. Dank je wel.

- Marian

16-01-2013, 11:48

Bedankt voor de snelle levering van de borduurringen. Het verliep allemaal probleemloos.

- Solange

16-01-2013, 11:28

Bedankt voor de snelle afhandeling.In 3 dagen tijd had ik mijn pakketje al binnen.Ik ben zeer tevreden.Ik heb mijn adresje gevonden.

- maria arts

07-01-2013, 13:39

Goedemiddag Ineke,

De bijenwas die ik op 1 januari bestelde, werd op 3 januari al bezorgd. Bedankt voor de snelle verzending.

Mascha

- Mascha

06-01-2013, 13:04

Snelle goede service, hartelijk dank!

- Annemarie Renger

03-01-2013, 22:43

Hallo, graag wil ik 12 februari de workshop appliceren volgen. Is dat mogelijk? Via de site kan ik niet mailen omdat de verificatiecode constant een foutmelding geeft. Misschien kunt u mij mailen?
Vr. Gr. Lenie

- Lenie

22-12-2012, 13:14

Hallo Ineke, bedankt voor de snelle, goede en secure leverimg van mijn quiltring en quiltvingerhoed. Ik ga zeker vaker bij je bestellen.
Groetjes, Ingrid

- Ingrid

08-12-2012, 14:32

Ha Ineke,

gisteren besteld en vandaag alles in goede orde ontvangen. Ook het op de hoogte houden via de mail is klasse. Dit is zeer klantvriendelijk. dank je wel.

gr Arja

- Arja Storm van Leeuwen

07-12-2012, 12:34

Hallo,
Bedankt voor de snelle levering van de quiltringen, ga er direct 1 gebruiken voor mijn kerstloper.

- Diana

06-12-2012, 16:57


ik hen een prachtig sjabloon uitgekozen Deze zat zo verpakt dat het sjabloon helemaal goed is over gekomen. Ik gebruik dit om te borduren op een patchwork kleed. Een echte aanrader.

- Ettien

28-11-2012, 21:05

Hoi Ineke
Ik heb mijn pakketje vanmorgen al ontvangen
bedankt voor de snelle levering
Groetjes
Annie

- annie

23-11-2012, 20:17

Dinsdagavond 22.00 uur quiltring besteld, vandaag vrijdag 18.00 uur ontvangen. Super snelle levering. Bedankt.

- Corine

22-11-2012, 18:29

Hoi Ineke,
Bedankt voor het meedenken bij de aanschaf van mijn borduurstof. Heb het vanmiddag van je ontvangen. Top service. Tot een volgende keer.
Groetjes,
Desiree

- Desiree

20-11-2012, 14:20

Wat een snelle en betrouwbare levering. Het was voor mij een onbekende site en heb toch maar eens wat proberen te bestellen. De site voor wat te bestellen is voor herhaling vatbaar. Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Michelle Vermeulen

- Michelle

15-11-2012, 17:09

Super snelle levering! De quilt ring was beduidend goedkoper dan elders, en van prima kwaliteit. Hartelijk bedankt!

- Elma

07-11-2012, 17:20

Wat een leuke winkel hebben jullie. Veel keus en nog een snelle levering ook. Super! Ik kom zeker nog eens weer.

- Irene

02-11-2012, 09:18

Het pakket heb ik vandaag ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle toezending.
Met vriendelijke groet,
Hanneke

- Hanneke

26-10-2012, 11:05

hallo
vandaag mijn zoom schuifmaatje
ontvangen, erg makkelijk voor vele doeleinden,bedankt voor de vlugge en goede snelle service
groetjes brigitte

- brigitte

20-10-2012, 23:57

Dag Ineke,

Bedankt voor de snelle verzending van de quiltring. Keurig verpakt en vandaag al binnen.
Ik kom zeker nog een keertje terug op je site; de moeite waard.

- wilma

14-10-2012, 21:57

Beste Ineke en Erik,
Met de digitalisering neemt ook de behoefte toe aan traditioneel handwerk. Naboqu combineert beide! Met deze mooie internetwinkel vliegt Stadskanaal over de hele wereld.
met vriendelijke groet, Jan-Willem

- Jan-Willem van de Kolk

14-10-2012, 17:02

Hee! U had op facebook dat radiofragmentje geplaats, wat leuk haha! xx

- lenneke

13-10-2012, 17:22

Super leuk om je op de lokale radio te horen vertellen over jouw passie, Ineke!!

- Anna

10-10-2012, 23:05

Vandaag mijn borduurpakket ontvangen. Bedankt voor het zoeken naar het juiste pakket en de goede service.Tot een volgende keer.

- Janneke

25-09-2012, 14:39

Wat een snelle levering. Gisteren besteld en vanmiddag al in de brievenbus. Top (Y)

- Natalie

14-09-2012, 13:29

supersnelle service. Ik was op zoek naar spanringen en heb ze hier gevonden, te kust en te keur. Helemaal blij!!!

- Wilma Westra

27-08-2012, 18:57

Hartelijk dank voor de snelle en keurig verpakte levering!!

- acl ball

24-08-2012, 18:51

Woensdag besteld en donderdag netjes verpakt al in huis, het was wederom een super service. Dank je wel, Ineke.

- Marian

23-08-2012, 20:12

Hallo Ineke,
Vanavond heb ik je website bezocht, en het ziet er ontzettend leuk uit.
Ik heb je site gelijk aan verschillende dames doorgestuurd die nogal creatief zijn.Heel veel succes
groetjes Rika

- Rika Bakker

22-08-2012, 10:27

Hoi Ineke,
Vanmorgen heb ik weer mijn bestelling ontvangen. Dank je voor de snelle service. Tot een volgende keer.

- Desiree

16-08-2012, 17:32

Onze bestelling zondag besteld en betaald. Maandag mailtje dat hij verzonden was. Dinsdag in huis. Helemaal top!!!

Bedankt

Mvrgr

Jeroen

- Jeroen P.

15-08-2012, 18:44

Het pakketje is goed aangekomen! Hartelijk dank voor de snelle afhandeling.

- Jannie

15-08-2012, 18:43

Hoi Ineke,
Wat een snelle levering van mijn spulletjes. Gisteren gekocht en vandaag al in huis. Ook bedankt voor je goede adviezen. Zal je winkel aan mijn vriendinnen aanbevelen. TOP!

- Agnes

27-07-2012, 14:41

Wat een goede webwinkel! Jullie hebben heel veel leuke producten en de service is super!
Een snelle en keurige levering. Als ik in de toekomst nog wat nodig heb weet ik jullie te vinden! Heel erg bedankt!

- Anita

24-07-2012, 08:49

Hallo Ineke,
Fantastisch!!! Zondag de Hobbs besteld en nu (dinsdagmorgen)al in huis!!!!
Dankjewel voor een heel goede service en je ziet me vast en zeker weer terug hoor!!

- adje

21-07-2012, 15:23

Wat een leuke site en wat veel artikelen hebben jullie. En nog een snelle levering ook. Gisteren besteld en vandaag al in huis. Top. Ga zo door!(Y)

- Jantien

10-07-2012, 12:32

Wat een snelle service weer, eindelijk een vingerhoed die ik niet verlies, dank je wel.
Groetjes,
Marian

- Marian

08-07-2012, 22:20

Wat hebben jullie veel mooie borduurpakketten. Heb deze week een besteld en had hem de volgende dag al thuis gekregen. Ik kom zeker weer terug. Toppie.

- Nathalie

06-07-2012, 13:07

zondag een bestelling gedaan en dinsdag was het pakketje er al.
Ook door de vele keus zal ik zeker terug komen.
een echte aanrader.

- ettien

03-07-2012, 22:33

Al heel snel m'n bestelling ontvangen, dank je wel.

- Marian

03-07-2012, 14:25

Gisteren besteld en vandaag al ontvangen. Bedankt voor de snelle service. Top

- Nathalie

23-06-2012, 02:21

Twee keer een bestelling gedaan in korte tijd en beide keren kreeg ik de stofjes supersnel en heel goed verzorgd thuis.
Alles ziet er precies zo mooi uit als op de website fotoos en er zat ook nog een leuk kadootje bij verpakt. Heel hartelijk bedankt en tot de volgende bestelling

Nog een vraagje : Kun je mij wat info sturen over jullie cursussen ?

- Germa Mandos

21-06-2012, 12:25

Geweldig, wat een goede service, zo snel al in huis. Dank je wel daarvoor.

- Marian

19-06-2012, 21:04

de door mij bestelde artikelen zijn goed aan gekomen het is precies wat ik er van vewerwachten dank daar voor

- ingrid de haas

18-06-2012, 19:45

hallo, we willen de clover quiltmallen van hexagon bestellen, zou je aan willen geven hoe groot de middelste en de grootste driehoeken zijn? Alvast bedankt
groet Elma

- elma

31-05-2012, 18:53

Gisteren mijn panel gekocht en vandaag al in huis. Top hoor! Nu kan ik mooi aan de slag. Heb nog een paar maanden de tijd en het zal het babykamertje opfleuren.

- Irene

12-05-2012, 19:22

De door mij bestelde artikelen zijn snel en keurig verzorg verzonden, met daarin een kleine attentie.
Dank

- Janny Hulzebosch

11-05-2012, 11:55

Heel hartelijk bedankt voor het meezoeken van dit prachtige panel van de flower fairies,ook namens mijn kleindochter Rosa

- Tiny Seip

08-05-2012, 12:02

Hallo Ineke,
Hartelijk dank voor de snelle verzending van de bestelling!En wat was het leuk dat we bijna 2 ringen op dezelfde tijd hadden besteld.Dank ook voor het cadeautje. Ik geniet van je websiten en heb al véél mensen over je verteld. Groet Nel

- Nel Versteeg

03-05-2012, 17:45

Ik wilde even doorgeven dat ik het quiltpakket vanmiddag heb ontvangen. Het is erg mooi en bedankt voor de snelle levering en het leuke cadeautje.

- Janneke

23-04-2012, 12:49

Hoi,
Leuke site!!! Mijn bestelling is prima aangekomen. We zijn er blij mee.

- Marjo en Lientje

18-04-2012, 15:24

Gisteren de garenorganizer ontvangen. Ben er erg blij mee. Geen gedoe meer met stukjes karton.Dank voor de snelle en correcte afhandeling.

- appie witteveen

14-04-2012, 23:07

Ik heb het borduurpakketje gisteren ontvangen.
Hartelijk dank voor de perfecte en snelle afhandeling.
Een leuk borduurpakket, ben er blij mee, ook bedankt voor schattige roosjes, leuk.

- Nelleke

14-04-2012, 13:44

Hallo de garenhouder was fantastisch ik had er al verschillend winkels voor af gelopen. Bedankt voor de goede service en snelle bezorging

- kiena weij

06-04-2012, 19:15

Heel erg bedankt voor de snelle afhandeling.
Ben superblij met de flower-maker!!

- marian

22-03-2012, 09:18

Bedankt voor de snelle en goede verzending van mijn bestelling. Succes

- Ant

03-03-2012, 14:06

Wat een grote en leuke webshop hebben jullie gemaakt. Ziet er goed uit.
Ik verkoop zelf kant en klare quilts, maar kan het niet laten zelf ook goed rond te kijken en zo kwam ik hier terecht.

- Michelle

22-02-2012, 23:31

Wat een prachtige site hebben jullie, moest even zoeken naar het gastenboek omdat deze buiten mijn beeld zit. Zal waarschijnlijk komen doordat ik mijn beeldscherm niet helemaal goed heb staan.
Mijn bestelling is goed en snel afgeleverd.
Doordat jullieer een ruime keus aan artikelen in voorraad hebben is het de moeite waard om nog eens terug te keren

- E-10

21-02-2012, 17:47

Super binnen no time mijn bestelling binnen. Dat is pas service. Groetjes Marja

- Marja

17-02-2012, 20:32

Hoi Ineke,
Bedankt voor de vlotte levering en het goede contact via de mail.

- Heintje

11-02-2012, 14:51

Bedankt voor het prettige contact via de mail en de vlotte afhandeling van mijn bestelling!
Trudy Mannee

- Trudy Mannee

31-01-2012, 21:18

Hallo Ineke, Vandaag mijn pakketje ontvangen. Bedankt voor de snelle verzending!!
En nu aan de slag!

- Annette

27-01-2012, 20:56

goed contact via mail en super snelle levering en natuurlijk mooie dingen.....helemaal tevreden met mijn aankoop.

- Henneke

25-01-2012, 13:16

ik heb voor de eerste keer pakketjes gekocht bij atelier Naboqu. ,goed bevallen, snelle levering,goed verpakt.Voor herhaling vatbaar. vr.gr.Mw.M.Roenhorst.

- Mw.M.Roenhorst

12-01-2012, 16:01

bedankt voor de snelle service had het pakketje heel snel

- d.suiker

09-01-2012, 16:07

Bedankt voor de schattige plaatjes en de snelle bezorging
gr.Truus

- Truus

06-01-2012, 20:31

Hoi Ineke, dank voor de snelle en flexibele service, goed verpakt ook, kwam in prima staat aan! Groet en tot binnenkort.

- Marijke

30-12-2011, 16:32

Goedemiddag,

Het pakketje is vanmiddag gearriveerd. Bedankt voor de snelle levering.

Agnes

- Agnes Michels

23-12-2011, 14:52

Goedemiddag het pakketje is vandaag bezorgt dank u voor de snelle verzending mvg,erica

- Erica

01-12-2011, 15:44

Hoi Ineke, heel erg bedankt voor het snelle en nette leveren van de spulletjes die ik had besteld. Ook nog bedankt voor het extra cadeautje. Ik ga zeker vaker iets bestellen.
Groetjes Joan

- Joan

28-11-2011, 20:24

Hallo Ineke,

Wat een verassing dat je zo'n mooie winkel/ruimte hebt in NaBoQu !
Ik hoorde het van je moeder en heb al even op de site gesnuffeld .
Fijn dat het zo goed gaat en dat je het zo naar je zin hebt ! Ik kan me er iets bij voorstellen....
Heel veel succes met je "toko" en ik ga zeker regelmatig even op de site kijken.

Groetjes ook aan Erik en de kinderen uit het zuiden van ons.

Ina

- Ina Veninga

27-11-2011, 21:36

Hallo Ineke,
Bedankt voor het snelle opsturen. Als ik zelf thuis was geweest, had ik het een dag later al gehad. En ook nog cadeautje erbij. Hartstikke bedankt!
Hilke

- Hilke

21-11-2011, 16:08

zeer aangename dame en oprecht te vertrouwen.dank je wel voor de leuke bats en vooral dank om uw eerlijkheid,dus ik zou mensen uit Belgie zeker aanraden bij jou te kopen en zonder vrees te moeten, hebben dat hun aankoop terecht komt.tot de volgende aankoop

- nathalie

09-11-2011, 15:00

Hoi mam,
Hij is echt leuk geworden zeg die Spotty. Prachtig!!

- Elsbeth

05-11-2011, 11:21

Begin september, kocht ik het quilt pakket Spotty cat. Omdat ik zelf niet in staat ben om te quilten, is Ineke zo lief geweest om Spotty voor mij te maken. Gisteren kwam Spotty in een heel luxe reismandje aan. En hij is echt geweldig. Ineke, bedankt voor deze onwijs lieve service! Want ik heb nu een geweldige quilt in huis hangen!

- Spottys blije baasje

21-10-2011, 17:34

Dank voor de goede service en de vriendelijke bejegening

- Krijnie

13-09-2011, 20:33

heel erg super bedankt voor het mooie borduurpakket en de snelle reactie en versturen ik heb het nog nooit zo snel in huis gehad heel erg bedankt

- linda

27-08-2011, 20:58

Hallo Ineke,
Super bedankt voor het snelle opsturen. Gisteren besteld en nu al in huis! Geweldig kan ik er dit weekend mooi aan beginnen. Mooie pakketten en goed verpakt. Ook nog cadeautje erbij. Wat wil een mens nog meer. Heel veel suc6 en kom zeker weer
groetjes Sylvia

- Sylvia

25-08-2011, 17:04

Ik had mijn bestelling zo snel binnen fantastisch vind ik dat. En ook nog een cadeautje erbij dank je wel.

gr.

- Rietje

23-08-2011, 19:58

Erg leuk contact.
Houdt ook producten voor je gereserveerd, als je bijvoorbeeld met vakantie bent.
Hoop het morgen binnen te hebben.
Ga zo door!

- Roos

20-08-2011, 17:44

Hallo Ineke, ik ben zeer tevreden over het contact en de verzending. Groetjes Diny.

- Diny Engelen

12-08-2011, 12:59

Bedankt voor de snelle levering, en tot de volgende keer

- Connie Makking

11-08-2011, 10:30

Hoi Ineke
Wat leuk dat je dit hebt,wist ik helemaal niet Albert zag het op linkedin van Erik.Succes meid.
groetjes Tinie
ps. Het ziet er prachtig uit

- Tinie

10-08-2011, 17:59

Ik heb mijn bestelling net ontvangen. Lekker snel. Dan kan ik ook snel met mijn project beginnen. Nogmaals dank voor de snelle levering en natuurlijk het leuke en tevens zeer bruikbare cadeautje. Vriendelijk dank. Ik bestel zeker nog eens.

- Dia

06-08-2011, 20:06

Gisteren besteld en vandaag al ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Janneke

21-07-2011, 15:35

Bedankt voor uw goede service. Zelfs na aankoop kon ik met mijn borduurvragen bij u terecht.
Groetjes,
Desiree

- Desiree

01-07-2011, 15:50

Bedankt voor de snelle levering van het prachtige borduurpakket met pauwen. Goede prijs en snelle service. Top!

- T. Nomden

02-06-2011, 16:30

Prima service, snelle levering.
Patronen boekje kon ik nergens anders vinden. Super.
Hartelijk dank.

- J.Kok

29-05-2011, 19:43

Dank voor de snelle verzending. Nu kan ik gelijk aan de slag.

- Lenny

16-05-2011, 21:55

Hartelijk dank voor de snelle service. Ik kom zeker een keer terug.

- Ria

31-03-2011, 19:18

Hallo Ineke.
Van je moeder kreeg ik het adres van je website.Het ziet er allemaal heel mooi uit! Vroeger heb ik veel geborduurd met name merklappen.
Heel leuk initiatief van je. Ik wens je veel succes. Doe je de groeten aan Elsbeth? Thea

- Thea Bouwman

25-03-2011, 10:47

Ik heb vandaag de loop turner en andere leuke spulletjes ontvangen, zeer snel geleverd allemaal en ik ben super tevreden! Ik kom zeker weer!

- Lydia

12-03-2011, 19:51

Hoi mam,

Mooi aangevuld allemaal weer. Dat verhaaltje van "wie ben ik" is ook leuk. Je bent goed bezig zo met de site.

- Elsbeth

29-01-2011, 21:46

hallo Ineke,
Vandaag hebben we je moeder en Margriet op bezoek gehad, was super. Van haar hoorden we over je website.Dat ziet er leuk uit. Je bent al net zo’n quiltfanaat als ik. Ik zit ook bijna elke dag wel achter de machine, nu even niet omdat ik mijn been geblesseerd heb, maar als dat weer beter is, gaat het er weer van komen.
Succes met de zaken en veel quiltplezier en veel mooie lapjes.
Groeten, Geke.

- geke weerman

21-01-2011, 22:59

Echt super goed idee. Kunnen klanten ook hun mening delen over jou site met anderen en natuurlijk met jou.

- EB

20-01-2011, 18:50

Mooie spulletjes hier in de winkel zeg!

- Marloes

20-01-2011, 18:09

Mooie website en goed dat u er een gastenboek hebt ingezet. Dan kunnen bijvoorbeeld klanten hun ervaringen met uw bedrijf er goed in kwijt. Succes!

- HTB

20-01-2011, 17:25

Gefeliciteerd met je nieuwe gastenboek!

- AG

Ervaring delen

* Deze gegevens hebben wij nodig om u goed van dienst te kunnen zijn.
Inschrijven nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Volg ons op:
volg ons op Blogger
Naboqu
kaart Nederland en Belgie

Wij leveren een groot assortiment artikelen op het gebied van naaien, borduren en quilten zorgvuldig en snel bij u thuis in Nederland, België en enkele andere Europese landen.