Naboqu heeft een nieuwe webwinkel

Naboqu is al jarenlang de webwinkel waar u een groot assortiment artikelen op het gebied van naaien, borduren, quilten, haken en breien kunt kopen. Dat blijven we natuurlijk gewoon doen.

Als webwinkel hebben we vanzelfsprekend te maken met de snelle ontwikkelingen die er rond internet, social media en on-line verkoop plaatsvinden. Onze webwinkel was drie jaar oud en daardoor toe aan (technische) vernieuwing. We hebben een nieuwe webwinkel laten bouwen.

Die nieuwe webwinkel hebben we zoveel mogelijk dezelfde uitstraling kunnen geven als onze oude webwinkel. Hierdoor kunnen onze klanten in een vertrouwde omgeving blijven winkelen.

Naast alle technische verbeteringen hebben wij voor het vergemakkelijken van het bestellen van DMC borduurgarens en Gütermann naaigarens een nieuwe bestelmodule ingebouwd.

Het enige dat er voor onze klanten met een klantaccount verandert is dat zij zich in de nieuwe webwinkel even opnieuw moeten registreren. Dit kan op de Mijn Account-pagina.

Wij gaan er vanuit dat we met deze nieuwe webwinkel weer een aantal jaren vooruit kunnen. We hopen u als nieuwe klant te kunnen verwelkomen en als terugkerende en trouwe klant zoals gewoonlijk uitstekend van dienst te kunnen zijn.