Datum: 03-02-2018

Nieuwsbrief

Door op deze link te klikken kunt u de nieuwsbrief van februari lezen. Wilt u zelf de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen, dan kunt u dat aangeven via het contactformulier. Wij sturen u dan elke maand automatisch een nieuwsbrief.

Datum: 28-01-2018

Nieuwe quiltstoffen.

Er staan vier nieuwe quiltstoffen in de winkel. Prachtige zonnebloemen, herfstbladeren en fruit. Ook is er een grappige stof met honden bij gekomen. De honden hebben allemaal een pet op hun hoofd.

Datum: 25-01-2018

Marti Michell.

Er zijn weer 4 nieuwe templates van Marti Michell aan de winkel toegevoegd. De handige templates waarmee u heel efficiënt zonder veel stofverlies de mooiste blokken kunt snijden. De templates hebben een naadtoeslag van 6 mm.

Datum: 23-01-2018

Punchen.

Een andere vorm van borduren. Een vorm met veel mogelijkheden. Wij hebben nu een starterset punchnaald van Clover. Daarnaast hebben we nog twee naalden waarmee u met dikker of dunner garen of lint kunt borduren. Bij de artikelen staat een YouTube filmpje met de uitleg.

Datum: 20-01-2018

Franse quiltblokken.

Onlangs hebben we op een beurs prachtige Franse quiltblokken kunnen kopen. De achterkant heeft een lichte lijmlaag waardoor u ze op een dunne stof kunt strijken en dat in een quilt kunt verwerken. U kunt deze blokken natuurlijk ook ergens anders voor gebruiken.

Datum: 17-01-2018.

Quiltstoffen dieren en natuur.

Langzamerhand wordt het assortiment quiltstoffen met het thema dieren en natuur uitgebreid. Vandaag zijn er weer een aantal nieuwe stoffen geplaatst in de categorie natuur. Er zijn nog meer stoffen onderweg. Deze zullen dan ook weer snel in de shop worden gezet.

Datum: 14-01-2018.

KnitPro Zing assortiment rondbreinaalden is uitgebreid.

We hebben ons assortiment KnitPro Zing rondbreinaalden uitgebreid. Vanaf nu zijn ook de lengtes 60 en 80 centimeter beschikbaar. De bijbehorende diktes lopen van 6,5 tot en met 12 mm.