Veelgestelde vragen


Hieronder vindt u veel gestelde vragen wat betreft onze webshop. Als uw vraag hier niet wordt beantwoord kunt u hem via het contactformulier alsnog aan ons stellen.

Heeft Naboqu een veilige internetverbinding?

Naboqu heeft een veilige SSL internet verbinding.

Wat is SSL?

SSL wordt door miljoenen webwinkels en websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding zoals bij online aankopen, bij financiële transacties en/of bij het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

Webwinkels en websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Zo ziet u dit bijvoorbeeld op de inlogpagina van uw bank. Voor een SSL verbinding is een SSL Certificaat noodzakelijk.

SSL biedt vertrouwen.

Een SSL Certificaat is bovendien erg belangrijk voor de identiteit van onze webwinkel. Als bezoeker en /of klant van de webwinkel geeft dit vertrouwen en weet u dat er veilig met uw persoonsgegevens wordt omgegaan. Door het certificaat weet u bovendien dat de gegevens alleen bij ons terecht zullen komen.

SSL en wetgeving.

In de wet staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL Certificaat. Wij bezitten dus dit certificaat.

Wat betekent SSL?

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De afkorting SSL wordt altijd gebruikt als het gaat om het beveiligen van de internetverbinding.

Wat betekent het Webwinkelkeur?

Naboqu is in het bezit van het keurmerk van Webwinkelkeur.

WebwinkelKeur staat voor een betrouwbare en klantvriendelijke webwinkel. Dat is ook wat Naboqu voor u wil zijn. Naboqu voldoet aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, onze identiteit is gecontroleerd en iedere klant kan een onafhankelijke klantbeoordeling plaatsen.

Bij Naboqu weet u zeker dat:
– Onze identiteit  door Webwinkelkeur is gecontroleerd.
– Wij voldoen aan en getoetst zijn op de belangrijkste Nederlandse wetgeving.
– Wij u meerdere manieren aanbieden om in contact met ons te komen.
– Uw eventuele klantbeoordeling onafhankelijk geplaatst kan worden.
– Wij onze algemene voorwaarden en ons privacy statement duidelijk in onze webwinkel hebben vermeld.

Zijn onze reviews echt?

Naboqu vindt het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Ik heb een klacht over mijn bestelling.

Bij klachten kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier. Wilt u liever telefonisch contact kan dat maandag t/m vrijdag van 10.00 – 20.00 uur via telefoonnummer 0599 622354 of mobiel op nummer 06 45543068. We proberen dan uw klacht zo goed mogelijk op te lossen.

Ik heb een vraag over een product.

Vragen kunt u altijd stellen via het contactformulier. Wilt u liever telefonisch contact kan dat maandag t/m vrijdag van 10.00 – 20.00 uur via telefoonnummer 0599 622354 of mobiel op nummer 06 45543068. We proberen dan uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Ik wil een product dat niet op voorraad is.

Neem in dit geval contact op via het contactformulier of via telefoonnummer 0599 622354 of mobiel op nummer 06 45543068. Voor sommige artikelen geldt dat er pas een bestelling bij de groothandel wordt gedaan als er door u een aanbetaling van 50% is gedaan. Voor artikelen welke standaard in ons assortiment zitten geldt de aanbetalingsregel niet.

Hoe weet ik of mijn bestelling goed is ontvangen?

Aan het eind van de bestelprocedure ontvangt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven e-mailadres. Kijk ook even in uw spam box of de map met ongewenste mail! Heeft u deze mail niet ontvangen, dan is de bestelling mogelijk niet goed aangekomen of heeft u mogelijk een foutief e-mailadres doorgegeven. Neem in deze gevallen contact op via het contactformulier of via telefoonnummer 0599 622354 of mobiel op nummer 06 45543068.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Bestellingen die van maandag t/m vrijdag voor 15.30 uur worden gedaan en waarvan de betaling door ons is ontvangen worden binnen maximaal 48 uur aan u verzonden.

Wat zijn de verzendkosten/afhandelingskosten?

Al onze bestellingen worden met een track en trace code aan u verzonden. Bestellingen die door de brievenbus kunnen worden als brievenbuspakje verzonden. De kosten hiervoor bedragen € 4,95. Bestellingen die niet door de brievenbus kunnen, worden als pakket verzonden. De kosten hiervoor bedragen € 7,50. Deze bedragen zijn inclusief € 0,75 voor administratie- en verpakkingskosten.

Komt de totale waarde van uw bestelling (exclusief de verzendkosten) boven de € 50,00 dan wordt deze binnen Nederland gratis verzonden. Voor België is het bedrag voor gratis verzending € 75,00.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

De webwinkel is aan huis. Daarom kennen wij geen reguliere openingstijden. Wilt u een keer langskomen of uw bestelling afhalen dan bent u van harte welkom, maar bel of mail eerst even om hiervoor een afspraak te maken. Ons adres is: Eikenhage 7 te Stadskanaal. Bij het afhalen van uw bestelling worden uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Hoe kan ik betalen?

U kunt op verschillende manieren uw bestelling betalen. Via Ideal, Paypal, KBC, Sofort Banking, een bankoverschrijving vooraf, of contant bij afhalen. Voor Belgische klanten is er de mogelijkheid te betalen via Bancontact / Mister Cash, Belfius en Sofort Banking.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen.

Wij proberen natuurlijk dit niet te laten gebeuren maar het blijft mensenwerk. Neem in dit geval contact op via het contactformulier of via telefoonnummer 0599 622354 of mobiel op nummer 06 45543068. U kunt daarna uw artikel retour sturen. Wij storten na ontvangst van het foutief geleverde artikel uw eventuele verzendkosten retour op uw bankrekening en verzenden dan uw juiste bestelling.

Ik wil een artikel retour sturen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wel dient u aan te geven dat u een artikel retour gaat zenden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons op te nemen via info@naboqu.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen.